IKT Media

Føyen Torkildsen er spesialister innenfor IKT Media. Vi er et av de største juridiske miljøene i Norge innenfor fagområdet. Grunnet vår brede forretningsforståelse, kompetanse og erfaring innenfor IKT Media er vi rangert på topp i en rekke nasjonale og internasjonale advokatrangeringer. Ingen andre advokatfirmaer i Norge har den erfaringen og kompetansen som vi har opparbeidet oss over tid i samarbeid med våre oppdragsgivere.

Vår kompetanse

Internett og markedsføring

Internett skaper mange juridiske utfordringer. Vår omfattende erfaring med rådgivning om internettbasert virksomhet gjør at vi raskt kan identifisere relevante problemstillinger og gi konkrete råd til våre klienter.

Dette omfatter bl.a. personvern, domenenavn og andre immaterielle rettigheter, vurderinger med hensyn til ansvar og rammelovgivning, kjøp og salg av produkter/tjenester, brukervilkår og angrerettloven, personvern og bruk av personopplysninger, markedsføringsrett, co-branding-avtaler med mer.

Vi har omfattende erfaring med å bistå forskjellige nettbaserte virksomheter, herunder søkemotortjenester, nettradio, web-tv og videotjenester, rubrikk- og auksjonstjenester, betalingsformidling, reklametjenester og spillvirksomheter.

Vi bistår løpende våre klienter med utredning, rådgivning og tilrettelegging av løsninger for elektronisk handel, herunder rådgivning med hensyn til valg av avtalemekanismer og bruk av elektroniske signaturer.

Ressurspersoner

Advokatfullmektig

+47 46 46 69 46
Ane.Rode@foyen.no

Advokat og Partner

+47 41 44 23 64
Jostein.Ramse@foyen.no

Senioradvokat

+47 92 88 39 74
Kirill.Miazine@foyen.no

Advokat og Managing Partner

+47 41 44 54 44
Knut.Glad@foyen.no

Advokat og Partner

+47 95 27 00 80
Knut.Fiane@foyen.no

Advokat og Partner

+47 92 41 88 01
Lars.Giske@foyen.no

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.