IKT Media

Føyen Torkildsen er spesialister innenfor IKT Media. Vi er et av de største juridiske miljøene i Norge innenfor fagområdet. Grunnet vår brede forretningsforståelse, kompetanse og erfaring innenfor IKT Media er vi rangert på topp i en rekke nasjonale og internasjonale advokatrangeringer. Ingen andre advokatfirmaer i Norge har den erfaringen og kompetansen som vi har opparbeidet oss over tid i samarbeid med våre oppdragsgivere.

Vår kompetanse

Konkurranserett

Konkurranseretten er i kjerneområdet for EU-retten. Vi bistår våre klienter med konkurranserettslige problemstillinger i forbindelse med forhandleravtaler, bransjesamarbeid og standard avtalevilkår samt ved felles salg av visningsrett til sportsrettigheter.

Konkurranseretten har også en sammenheng til det teleregulatoriske regimet, med forhåndsregulering av forhåndsdefinerte markeder for elektronisk kommunikasjon.

Føyen Torkildsen har arbeidet med markedsavgrensninger og vurdering av forholdet mellom aktører innen disse markedene siden dereguleringen av telekom-markedet startet i slutten av 1980-årene.

Markedsavgrensninger og markedsanalyser og analyse av konsekvenser ved foretakssammenslutninger og bedriftsoppkjøp er en sentral del av vår rådgivning i forbindelse med selskapstransaksjoner og oppkjøp innen IKT‑ og mediebransjene.

Ressurspersoner

Advokat og Partner

+47 41 44 23 64
Jostein.Ramse@foyen.no

Senioradvokat

+47 92 88 39 74
Kirill.Miazine@foyen.no

Advokat og Managing Partner

+47 41 44 54 44
Knut.Glad@foyen.no

Advokat og Partner

+47 95 27 00 80
Knut.Fiane@foyen.no

Advokat og Partner

+47 92 41 88 01
Lars.Giske@foyen.no

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.