IKT Media

Føyen Torkildsen er spesialister innenfor IKT Media. Vi er et av de største juridiske miljøene i Norge innenfor fagområdet. Grunnet vår brede forretningsforståelse, kompetanse og erfaring innenfor IKT Media er vi rangert på topp i en rekke nasjonale og internasjonale advokatrangeringer. Ingen andre advokatfirmaer i Norge har den erfaringen og kompetansen som vi har opparbeidet oss over tid i samarbeid med våre oppdragsgivere.

Vår kompetanse

Granskning

Advokatfirmaet Føyen Torkildsen bistår i granskninger. Et granskningsoppdrag omfatter normalt en uavhengig gjennomgang av én eller flere disposisjoner foretatt av selskap, kommuner, organisasjoner eller stiftelser. Formålet er å avklare hvorvidt det foreligger ulovlige eller kritikkverdige forhold. Antall granskninger har vært økende de siste årene, og tendensen ser ut til å fortsette.

Granskningsinstituttet muliggjør etterprøving av påstander eller antakelser om ulovlige eller kritikkverdige forhold uavhengig av en rettssak. Enkelte lovbestemmelser åpner konkret for granskningsadgangen.

For aksjeselskaper bestemmer f.eks. lovgivningen at både generalforsamlingen og styret kan treffe beslutning om å iverksette granskning. Også aksjeminoriteten kan kreve granskning av nærmere angitte forhold. Adgangen utgjør en viktig rettighet for denne gruppen.

Advokatfirmaet Føyen Torkildsen håndterer granskningsoppdrag av ulike typer og størrelser. Advokatenes kompetanse innen organisatoriske og forretningsmessige forhold er fremtredende.

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.