IKT Media

Føyen Torkildsen er spesialister innenfor IKT Media. Vi er et av de største juridiske miljøene i Norge innenfor fagområdet. Grunnet vår brede forretningsforståelse, kompetanse og erfaring innenfor IKT Media er vi rangert på topp i en rekke nasjonale og internasjonale advokatrangeringer. Ingen andre advokatfirmaer i Norge har den erfaringen og kompetansen som vi har opparbeidet oss over tid i samarbeid med våre oppdragsgivere.

Vår kompetanse

Personvern og compliance

Advokater i Føyen Torkildsen har i en årrekke stått sentralt i arbeidet med personvern, bl.a. med å iverksette personregisterloven av 1978 med tilhørende forskrifter, og ved å utrede behovet for endringer i personregisterloven på oppdrag fra Justisdepartementet i 1982–83.

Ny personvernforordning (GDPR) med økt ansvarliggjøring av bedrifter og offentlig forvalting, betydelig økte nivåer for overtredelsesgebyr og økt fokus på kontroll og overholdelse av lovgivningen trer i kraft sommeren 2018.

Føyen Torkildsen holder seg løpende orientert om status i utviklingen av forordningen og bistår en rekke klienter med forberedelsen til overholdelse av det nye regelverket.

Under «My Compliance» kan du lese mer om vårttilbud på bistand med overholdelse av personvernregelverket. Vi er løpende engasjert som rådgivere og med en rekke utredninger av personvern for både offentlig forvaltning (inkludert helsesektoren) og private aktører, både nasjonalt og internasjonalt.

Ressurspersoner

Advokatfullmektig

+47 46 46 69 46
Ane.Rode@foyen.no

Advokat og Partner

+47 41 44 23 64
Jostein.Ramse@foyen.no

Senioradvokat

+47 92 88 39 74
Kirill.Miazine@foyen.no

Advokat og Managing Partner

+47 41 44 54 44
Knut.Glad@foyen.no

Advokat og Partner

+47 95 27 00 80
Knut.Fiane@foyen.no

Advokat og Partner

+47 92 41 88 01
Lars.Giske@foyen.no

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.