IKT Media

Føyen Torkildsen er spesialister innenfor IKT Media. Vi er et av de største juridiske miljøene i Norge innenfor fagområdet. Grunnet vår brede forretningsforståelse, kompetanse og erfaring innenfor IKT Media er vi rangert på topp i en rekke nasjonale og internasjonale advokatrangeringer. Ingen andre advokatfirmaer i Norge har den erfaringen og kompetansen som vi har opparbeidet oss over tid i samarbeid med våre oppdragsgivere.

Vår kompetanse

Telekom

Telesektoren var en monopolsektor frem til midten av 1980-årene. Advokater i Føyen Torkildsen har vært aktive med rådgivning og utredninger av liberalisering av telesektoren fra begynnelsen, og følger løpende med på den regulatoriske utviklingen mot et stadig mer åpent marked i full konkurranse.

Vi har arbeidet med store prosjekter som omfatter regulatoriske og konkurranserettslige problemstillinger, spørsmål om fremføringsrett og samlokalisering, kommersielle kontrakter og samtrafikkavtaler. Videre har vi betydelig erfaring med selskapsrettslige problemstillinger samt med fusjoner, allianser og oppkjøp.

Frekvenser for mobile tjenester er en naturressurs som forvaltes av Samferdselsdepartementet og av NKOM. Det er viktig for operatørene å sikre seg nødvendige frekvensressurser i de konkurransene som utlyses for slike ressurser. Advokater i Føyen Torkildsen har betydelig erfaring med å bistå i forbindelse med utlysning og tildeling av frekvensressurser, og med å forhandle med andre aktører om utnyttelse av slike ressurser.

Advokatene i Føyen Torkildsen har også omfattende erfaring med anskaffelse av telekommunikasjonstjenester og infrastruktur for telekommunikasjonssektoren.

Ressurspersoner

Advokat og Partner

+47 41 44 23 64
Jostein.Ramse@foyen.no

Senioradvokat

+47 92 88 39 74
Kirill.Miazine@foyen.no

Advokat og Managing Partner

+47 41 44 54 44
Knut.Glad@foyen.no

Advokat og Partner

+47 95 27 00 80
Knut.Fiane@foyen.no

Advokat og Partner

+47 92 41 88 01
Lars.Giske@foyen.no

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.