IKT Media

Føyen Torkildsen er spesialister innenfor IKT Media. Vi er et av de største juridiske miljøene i Norge innenfor fagområdet. Grunnet vår brede forretningsforståelse, kompetanse og erfaring innenfor IKT Media er vi rangert på topp i en rekke nasjonale og internasjonale advokatrangeringer. Ingen andre advokatfirmaer i Norge har den erfaringen og kompetansen som vi har opparbeidet oss over tid i samarbeid med våre oppdragsgivere.

Vår kompetanse

Varsling og whistleblowing

Økende internasjonalisering og økt fokus på etiske krav, corporate governance og compliance med rettslige rammebetingelser skaper spenninger internt i virksomheter og medfører behov for eksterne varslingsrutiner og eksterne granskninger.

Samtidig er det økt press på innsyn i ansattes elektroniske kommunikasjon, på personvernet til ansatte og på behov for beskyttelse av varslere.

Vi samarbeider med anerkjente aktører for etablering av uavhengig varslingstjeneste og avklarer rettigheter og forpliktelser for våre klienter i forbindelse med slike tjenester. Videre bistår vi med å håndtere og foreta granskning på grunnlag av konkrete varslerhenvendelser.

Våre granskningsoppdrag utføres også i nært samarbeid med etablerte aktører, og vi besørger forsvarlig sikring av elektroniske bevis for vurdering og gjennomføring av søksmål eller politianmeldelse mv.

Mange varsler- og granskningsoppdrag medfører risiko for eksponering i media og tap av omdømme. Føyen Torkildsen har betydelig erfaring med samarbeid med interne og eksterne medierådgivere for å tilrettelegge for best mulig og mest mulig korrekt mediehåndtering av slike saker.

Ressurspersoner

Advokat og Partner

+47 41 44 23 64
Jostein.Ramse@foyen.no

Senioradvokat

+47 92 88 39 74
Kirill.Miazine@foyen.no

Advokat og Managing Partner

+47 41 44 54 44
Knut.Glad@foyen.no

Advokat og Partner

+47 92 41 88 01
Lars.Giske@foyen.no

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.