To nye partnere

Vi er stolte av å kunne presentere to nye partnere i Føyen Torkildsen. Vera Hovelsen og Jørgen Myhre tiltrer som partnere fra 1. januar 2021. Med disse opprykkene styrker vi vår kompetanse og satsning innen IKT, entreprise og offentlige anskaffelser.
Publisert: 18. desember 2020

Vera Hovelsen ble uteksaminert fra Universitet i Oslo i 2000 og har vært hos oss siden 2011. I tillegg til lang erfaring som forretningsadvokat har hun i flere år jobbet som jurist i Bærum kommunerevisjon og juridisk rådgiver i Vegdirektoratet og Utviklings- og kompetanseetaten i Oslo. Vera har særskilt kompetanse innen offentlige anskaffelser og har bred erfaring når det gjelder bistand i alle fasene i anskaffelsesprosesser fra planlegging til ytelse er levert iht. kontrakt. Hun er tilknyttet avdeling for entreprise og vil fra 1. januar 2021 tre inn som leder for denne avdelingen.

Jørgen Myhre ble uteksaminert fra Universitet i Oslo i 2006 og startet hos oss som senioradvokat i 2017. Før den tid jobbet han i flere år som advokat i KPMG, og har i tillegg jobbet som saksbehandler i KOFA og som dommerfullmektig. Myhre er spesialisert innen offentlige anskaffelser og offentlige kontrakter. Han har svært omfattende og bred erfaring med alle sider av anskaffelsesregelverket, herunder IKT-anskaffelser og entrepriser. Han jobber også med tilstøtende rettsområder som entrepriserett, offentlighetsrett, forvaltningsrett mv.

Lignende saker

Flere nyheter