Velkommen til Åpenhetsdagen 11. januar 2024!

Seminar torsdag 11. januar kl. 16:00 Dronning Eufemias gate 8
0191 Oslo

Åpenhetsloven er kommet for å bli, og kravene til transparens og aktsomhet knyttet til egen leverandørkjede vil bli ytterligere skjerpet i årene som kommer. Føyens advokater er blant landets ledende eksperter på åpenhetsloven. Blant annet har de bistått virksomheter innenfor shipping, retail, eiendom, bygg- og anlegg, leverandører til oljeindustrien, sikkerhetsbransjen og elektronikkbransjen. Føyen etablerer derfor den årlige Åpenhetsdagen, og første gang er 11. januar 2024. Arrangementet er gratis, og du kan sikre deg plass ved påmelding nå.

På Åpenhetsdagen 2024 tar vi for oss den nye hverdagen, der bevissthet om mulige negative konsekvenser for menneskerettigheter og arbeidsforhold er en del av virksomhetenes løpende compliance-arbeid. Vi får vite hvordan Xplora Technologies har implementert kravene i åpenhetsloven, og hvordan Ignite Procurement kan forenkle aktsomhetsarbeidet. Sammen med advokatfullmektig Astrid Dovland og advokat Preben H. Mo (Advokatfirmaet Føyen), vil Xplora Technologies og Ignite Procurement dele råd og erfaringer om praktisk arbeid med åpenhetslovens krav.

I tillegg kommer Nadia Ullah fra Forbrukertilsynet, som vil dele erfaringer fra tilsynsarbeidet så langt og peke på hovedutfordringer for norske virksomheter i 2024.

Advokat Ole André Oftebro (Advokatfirmaet Føyen) er medforfatter av boken «Åpenhetsloven i praksis». Sammen med kollega, Ragnhild Louisa Loen Rafto, vil han dele sine beste råd for aktsomhetsarbeidet i 2024.

Åpenhetsdagen er for deg som jobber med åpenhetsloven eller compliance i norske eller internasjonale virksomheter.

 

MELD DEG PÅ HER

 

Tid: Torsdag 11. januar 2024 kl. 16:00 – 18:15
Sted: Advokatfirmaet Føyen, Dronning Eufemias gate 8

 

 

Forbrukertilsynet vil gi oss innsikt i hva de har erfart blir viktig å sette søkelys på i arbeidet med åpenhetsloven. Hvilke erfaringer har tilsynet gjort seg? Hva har vært bra og hva må vi forbedre?

Xplora Technologies vil dele sine erfaringer med oss. Hva har vært utfordrende? Hva planla de å få til, og hva fikk de gjennomført?

Ignite har mer enn 100 abonnenter på sin portalløsning for åpenhetsloven. Hvilke erfaringer har Ignite gjort seg, og hva forteller deres kunder om utfordringer de har hatt.

Føyen deler sine erfaringer som rådgiver, og kommer med tips for arbeidet som må gjøres første halvår 2024.