Jobbe hos oss?

Som ansatt hos oss vil du få spennende arbeidsoppgaver og bli en del av et sterkt fagmiljø med mange dyktige kollegaer.

Team og delekultur

Som et mellomstort og spesialisert forretningsadvokatkontor er Føyen store nok til å ha tilfang av mange spennende saker, men samtidig små nok til at vi kjenner hverandre på tvers av avdelinger og fagfelt. Vi er opptatt av å jobbe i team, da vi mener at ulik kompetanse og erfaring gir verdifulle bidrag i sakene vi jobber med. I våre nye lokaler i Bjørvika har vi lagt til rette for teamarbeid – og de fysiske omgivelsene er utviklet med tanke på å skape en kultur hvor vi gir og deler av vår felles kompetanse. Foruten fantastisk utsikt byr kontoret på mange sosiale soner, for mingling med gode kollegaer eller rett og slett for å ta et pust i bakken.

 

Alle skal med

Alle ansatte og alle funksjoner i Føyen er viktige og nødvendige «biter» i et finjustert maskineri – skreddersydd for å yte det beste for våre kunder. Balansen mellom jobb og privatliv er imidlertid sentralt for å trives, og som ansatt i Føyen legger vi til rette for at du skal kunne ta vare på begge deler.

Vi er opptatt av å være en inkluderende og sosial arbeidsplass hvor alle kan kjenne seg hjemme. Vi jobber kontinuerlig for større mangfold fordi vi mener at Føyen blir best om vi består av mennesker med variasjon i alder, identitet, erfaringer og kulturbakgrunn.

Vår visjon innebærer at vi også skal utgjøre en forskjell for den enkelte som jobber her. Det skal oppleves verdifullt å jobbe hos Føyen, og du skal få muligheter og utfordringer til å vokse, både faglig og personlig. Uansett hvem du er – vi jobber for at alle våre medarbeidere skal trives, utvikles og utfordres.

Vi hører gjerne fra deg.

Se våre ledige stillinger her