Trainee

Er du nysgjerrig på på hvordan hverdagen som advokatfullmektig i Føyen er? Da anbefaler vi at du søker et opphold som trainee hos oss.

Trainee i Føyen

Gjennom vår traineeordning ønsker vi å gi deg et realistisk bilde av hvordan hverdagen som advokatfullmektig i Føyen er. Traineeordningen er vår viktigste kilde til rekruttering og vi legger stor vekt på å gi deg et lærerikt, morsomt og inspirerende opphold hos oss. Et opphold varer normalt i 4-5 uker og vi tar imot traineer gjennom hele året med unntak av juli. Vi anbefaler at du har gjennomført tredje avdeling før du er trainee. Da vi kun har et begrenset antall plasser vil vi anbefale at du sender en søknad i god tid før du ønsker et opphold.

Som trainee i Føyen vil du få tilhørighet til en av våre avdelinger. Du vil få en egen fadder som følger deg opp både faglig og sosialt gjennom hele oppholdet, og du vil få anledning til å delta på alt som skjer i avdelingen og firmaet i løpet av de ukene du er hos oss. Vi er opptatt av at du skal få varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, og vi legger til rette for at du skal få delta i kundemøter, forhandlinger samt, om mulig, bli med under eller i forarbeidet med rettssak. Vi sørger for at du får den opplæringen du trenger og at du får løpende tilbakemeldinger på arbeidet du gjør. Du vil oppleve at det er mange rundt deg som ønsker å bidra til at du får et spennende opphold hos oss.

Velkommen til Føyen!

Søk traineestilling her

Les mer om traineeoppholdene