Samfunnsansvar

Vår visjon om å utgjøre en forskjell og ligge foran forplikter. Ikke bare ovenfor kundene og samarbeidspartnerne våre, men også ovenfor samfunnet ellers. Føyen tror på at det å bidra i en større sammenheng gjør oss bedre, både som virksomhet og enkeltmennesker. Vi engasjerer oss derfor i sosialt entreprenørskap og jobber kontinuerlig for å bli en bedre miljø- og samfunnsbevisst arbeidsgiver og forretningspartner.

Miljø og bærekraft

Føyen er et Miljøfyrtårn-sertifisert selskap. Sertifiseringen gjør at vi har søkelys på miljøvennlig drift og et godt arbeidsmiljø. Vi har flyttet inn i et fremtidsrettet og grønt bygg. Målsettingen er å bli klassifisert som BREEAM, In-Use Excellent, den nest høyeste klassen for bærekraft. Se Føyens miljøfyrtårnsertifikat her.

 

Aktiv mot kreft

Som fadderbedrift i Aktiv mot kreft er målet å inspirere våre ansatte til fysisk aktivitet samtidig som vi støtter stiftelsens arbeid og tar sosialt ansvar (CSR). Les mer her.

 

Stiftelsen Reach for Change

RFC er en non-profit organisasjon som arbeider for å bedre barns liv. Som pro bono partner bidrar vi med gratis juridisk støtte til RFCs prioriterte prosjekter og etablerte sosiale entreprenører. Les mer her.

 

Lokal innsats

Vi ønsker å støtte og utvikle vårt nye nærmiljø i Bjørvika. I samarbeid med Bjørvikaforeningen inngår vi i et toveis mentorprogram, MENTO, for å skape nettverk og utveksle erfaringer mellom unge og voksne i bydel Gamle Oslo. Les mer her.

 

Føyens rapport åpenhetsloven 2024

Les hele rapporten her.