Bransjedugnad for Aktiv mot kreft

Publisert: 22. desember 2020

2021 blir et annerledes år. Vanligvis ville vi nå sendt ut invitasjon til den årlige skiskytingstafetten vi arrangerer med Norsk Eiendom, hvor alle inntekter går uavkortet til Aktiv mot kreft. Dette kan vi dessverre ikke gjennomføre i 2021. Vi ønsker å støtte Aktiv mot kreft i det viktige arbeidet de gjør, og vi håper vi kan få med oss eiendomsbransjen på en digital Spleis-stafett i stedet.

Premie til heldig vinner!

Blant bedriftene som bidrar trekker vi ut en heldig vinner. Holmenkollen Biathlon og skiskytter Thekla Brun-Lie stiller opp som premie. Dere får et eksklusivt arrangement med skiskyting i Kollen og får anledning til å lære av de beste!

Få med din bedrift – og gi et bidrag i Spleis-linken under. Dere kan velge selv om dere vil gi anonymt eller ikke. Dersom dere ønsker å delta i trekningen er det fint om dere registrerer navn.

Klarer vi sammen å nå målet om å samle inn kr. 150.000?

Hva ditt bidrag betyr

Over 300.000 nordmenn lever med kreft. Vårt mål om kr. 150.000 tilsvarer et splitter nytt «Digitalt Pusterom», som kan gi bedre helse til folk med kreft over hele landet.

Aktiv mot kreft er en privat stiftelse etablert av Grete Waitz og Helle Aanesen. Stiftelsens mål er å få fysisk aktivitet inn som en del av kreftbehandlingen. Derfor etablerer de treningsrom, eller Pusterom som de kaller det, på kreftsykehus i Norge.

Forskning viser at fysisk aktivitet kan være positivt for de aller fleste kreftpasienter – både under og etter behandling. Men viktigst av alt; det skaper mestringsfølelse og øker livskvaliteten.

Behovet for trening i kreftforebygging- og behandling blir ikke mindre i 2021.

Lignende saker

Flere nyheter