Endringer påvirker oss alle

Publisert: 6. juli 2017

I samfunnet diskuterer vi stadig oftere utviklingen i flere dimensjoner. Fremtidsperspektiver blir på mange måter kortere og mer sammensatt. I advokatbransjen møter vi dette særlige knyttet til hvilke forventninger, utfordringer og begrensninger som vil være realistiske både i ett kundeperspektiv og for vår egen del.

Alle er innforstått med at endringer vil komme, at de vil påvirke organisering av arbeidsprosesser og måtene vi skal tjene eller bruke penger på, både privat og i næringslivet. Ofte er spørsmålet vi får i hvilken grad dette blir varige endringer – eller om det er «døgnfluer» som vil passere og forsvinne blant skyene.

Og nettopp skyene, eller mer presist, cloud, står sentralt om dagen i mye av det vi vurderer og gir råd om. Særlig er det vurderinger knyttet til juridiske forhold for hele- eller deler av en ansvarskjede.

I vår ferske utgave av magasinet FT+ skriver våre advokater om skytjenester, digitalisering – og litt om roboter. Trenger du for eksempel innføring i skytjenester og de utfordringer som knyttes til bruk av disse kan du lese mer om dette i advokatfullmektig Olav Sandbakkens artikkel: Vi kommuniserer med skyen

Gjennom sommeren vil vi fortsette å publisere flere interessante artikler fra magasinet på vår hjemmeside.

Med dette håper vi dog at hverdagens utfordringer for en kort periode nå kan legges til side og at du får tid til å nyte late og «skyfrie» sommerdager.

Vi ønsker deg en riktig god sommer!

Lignende saker

Flere nyheter