Ny Managing Partner

Publisert: 23. mai 2023

Styret i Føyen har utpekt Ottar Egset som ny Managing Partner i firmaet. Han tar over etter Knut Glad, som har vært Managing Partner siden 2019. I løpet av Knuts periode som Managing Partner har firmaet befestet sin posisjon som et spesialistfirma med spisskompetanse innen eiendom, entreprise, IKT media, arbeidsliv, corporate og offentlige anskaffelser. Firmaet har vært gjennom noen større endringer, blant annet flytting til nye kontorlokaler i Bjørvika og overgang til nye digitale plattformer.

  • Knut har ledet firmaet stødig i disse årene, særlig gjennom en utfordrende tid med pandemi. Hans dedikasjon og entusiasme er noe hele firmaet har satt stor pris på. Vi ser frem til å få Knut fullt tilbake som advokat med særlig fokus på områdene IP, digitalisering, telekom og selskapstransaksjoner, sier styreleder Knut Fiane.

Ottar Egset har lang erfaring som partner i vår eiendomsavdeling og har i tillegg vært styreleder i firmaet over flere perioder.

  • Vi er svært glade for at Ottar har takket ja til å lede firmaet fremover. I tillegg til å være en dyktig og respektert advokat er Ottar er en dedikert kollega med et stort engasjement for firmaet. Vi er sikre på at han vil bidra til at Føyen utvikler seg videre til beste for våre kunder og ansatte, avslutter Knut Fiane.

Lignende saker

Flere nyheter