Ny partner i Føyen

Publisert: 18. august 2023

Vi har gleden av å ønske Ole André Oftebro velkommen som ny partner i Føyen. Ole André vil være tilknyttet vår arbeidslivsavdeling, som nå består av fire partnere og åtte advokater og advokatfullmektiger.

 – Vi er veldig glade for at Ole André har ønsket å komme til oss i Føyen. Han har en spisskompetanse og erfaring som vil bidra til å styrke vår arbeidslivsavdeling. Og så gjør det jo ingenting at han er en svært hyggelig kar også. Dette blir kjekt, sier Ottar F. Egset, managing partner i Føyen.

Ole André kom fra stillingen som partner i CMS Kluge. Tidligere har han blant annet vært partner i Ræder, advokat i Kluge og i Regjeringsadvokaten og dommerfullmektig. Han er for tiden aktuell som medforfatter av boken «Åpenhetsloven i praksis» (Cappelen Damm Akademisk), som er basert på erfaring med praktisk rådgivning om implementering av åpenhetsloven. Ole André er ranket som Up & Coming på arbeidsrett av Chambers, Legal 500 og i Finansavisens årlige advokatundersøkelse.

 – Jeg er glad for å bli del av Føyen-laget. Fra før visste jeg at firmaet har fremragende advokater på mange områder, ikke minst innenfor mitt eget felt som er arbeidsrett og åpenhetsloven. Men lagfølelsen, innsatsviljen og engasjementet blant medarbeiderne har vært en glede å oppleve. Disse tingene gjør Føyen til et topp sted å være, både som kunde og medarbeider, sier Ole André.

Lignende saker

Flere nyheter