IKT Media

Føyen Torkildsen er spesialister innenfor IKT Media. Vi er et av de største juridiske miljøene i Norge innenfor fagområdet. Grunnet vår brede forretningsforståelse, kompetanse og erfaring innenfor IKT Media er vi rangert på topp i en rekke nasjonale og internasjonale advokatrangeringer. Ingen andre advokatfirmaer i Norge har den erfaringen og kompetansen som vi har opparbeidet oss over tid i samarbeid med våre oppdragsgivere.

Vår kompetanse

Immaterielle rettigheter

Immaterielle rettigheter er sentralt i vår rådgivning til klienter. Ved kjøp og salg av teknologi- og kunnskapsbedrifter og ved alle typer avtaler om leveranse av programvare og tjenester er immaterielle rettigheter helt sentralt.

Vi bistår med strategisk og konkret rådgivning ved lisensiering av datamaskinprogrammer på tradisjonelle vilkår og under åpne lisenstyper. Rettigheter knyttet til digital distribusjon av opphavsrettslig beskyttet materiale, slik som musikk, film, fotografi, kartdata og tekst, er stadig mer sentralt.

Avtaler om visningsrett til fotball og om distribusjon av lyd og bilde på alle tekniske plattformer utgjør en betydelig del av vår rådgivning.

Vi bistår også med beskyttelse og registrering av patenter, varemerker, logoer og design, både nasjonalt og internasjonalt. Videre yter vi bistand til tvisteløsning ved krenkelse av immaterielle rettigheter og til stansing av ulovlig tilgjengeliggjøring, enten i form av fysiske eksemplarer eller som elektroniske eksemplarer via Internett.

Ressurspersoner

Advokatfullmektig

+47 46 46 69 46
Ane.Rode@foyen.no

Advokat og Partner

+47 41 44 23 64
Jostein.Ramse@foyen.no

Senioradvokat

+47 92 88 39 74
Kirill.Miazine@foyen.no

Advokat og Managing Partner

+47 41 44 54 44
Knut.Glad@foyen.no

Advokat og Partner

+47 95 27 00 80
Knut.Fiane@foyen.no

Advokat og Partner

+47 92 41 88 01
Lars.Giske@foyen.no

google maps
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av tjenesten. Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler.